Richtlijnen voor een studio yogales bij Yoga Vibes

Hieronder geef ik een paar richtlijnen mee zodat je weet waar je je aan kan verwachten en zodat voor iedereen de ervaring bij Yoga Vibes zo aangenaam mogelijk is.

Ik vind het niet zo leuk om regeltjes op te stellen, maar zoals iedereen weet: "Goede afspraken maken goede vrienden!"

 • Les reserveren

Klik hier voor alle info i.v.m. het inschrijven en reserveren.

 • Les betalen

Klik hier voor alle info i.v.m. de prijzen, formules en betalingswijzen. 

 • Les annuleren

Als je ingeschreven bent voor een outdoor of studio yogales en om welke reden dan ook er niet geraakt, schrijf je dan minstens 6u op voorhand uit. Anders ben je je beurt in je online account kwijt. 

 • Op tijd komen

Kom zeker 5 minuutjes op voorhand naar de les zodat we alles rustig kunnen installeren en op tijd kunnen beginnen.

Ik ben hier zelf niet zo goed in, dus ik begrijp heel goed als mensen op het laatste nippertje pas toekomen, maar daardoor weet ik ook dat het voor jezelf helemaal niet fijn is om te laat of maar heel nipt op tijd in een yogales toe te komen. Probeer dus uit respect voor jezelf en de anderen om wat marge te nemen zodat je op je gemak kan toekomen en alles kan klaarmaken voor de les.

  • Schoenen uit

  Yoga wordt op blote voeten beoefend, dus is het prettig als je op een propere vloer kan stappen. Doe dus voor je de zaal betreed je schoenen uit zodat het aangenaam blijft om op blote voeten rond te lopen. Er is een rek voorzien waar je je schoenen kwijt kan.

  • Materiaal

  Al het materiaal dat je nodig hebt, is aanwezig: yogablokjes, dekentjes, yogariempjes en yogabolsters. Je hoeft dus niets mee te nemen, maar uiteraard mag je dit wel als je dit verkiest.

  Als je interesse hebt om tegen een voordelige prijs de matjes en de blokken kopen die we ook in de studio gebruiken, geef me dan een seintje.

  • Blijf bij jezelf

  Een yogales is een ideaal moment om in jezelf te keren, om je even af te sluiten van de buitenwereld. Yoga is alles behalve competitief. Kijk dus tijdens de les niet naar hoe je buurman of -vrouw het doet en vergelijk jezelf zeker niet. Het maakt niet uit of je een bepaalde pose wel of niet kan, of hoe ver je in een pose kan komen.

  Respecteer je grenzen en blijf bij jezelf.

  • Thee en water

  Na de les kan je genieten van een lekker theetje en een gezellig babbeltje. Dit is namelijk ook deel van de yoga ervaring bij Yoga Vibes!